Logo kikkerlaafse kikkers

Laafsekikkers dierentuinforum

Laafsekikkers

De Laafsekikkers is niet alleen een dierentuinforum voor dieren(tuin)- liefhebbers, maar is vooral een dierentuinforum door dieren(tuin)- liefhebbers. Zonder al onze leden hadden we dit immers nooit kunnen verwezenlijken.

Occasionele dierentuin- liefhebbers zijn uiteraard meer dan welkom binnen onze forumgemeenschap, doch zijn velen van onze geregistreerde leden meer dan enkel maar occasionele dierentuinbezoekers, het zijn vaak doorgewinterde dierentuinliefhebbers welke soms zelfs meerdere seizoenskaarten of dierentuinabonnementen op zak hebben.
Hun soms unieke ervaringen en meningen zijn daarom niet zomaar de minste. Wat tevens aanleiding geeft toch op een totaal andere manier waarop een dierentuin kan bekeken worden.

Daarom bekijken we hier bij de Laafsekikkers de dierentuinen ook eens op een andere manier. We kijken verder dan het recreatieve karakter van de meeste dierentuinen, en nemen alles onder onze soms kritische loep. Nieuwe verblijven, uitbreidingsplannen, natuurbehoud en zelfs wetenschappelijk onderzoek. Alles wordt onderworpen aan onze vaak lovende, maar ook soms kritische blikken.

Desondanks de soms zware kritische blikken van onze leden, houden we allemaal gepassioneerd van de dierentuin(wereld). De taloze kritieken vallen soms hard, maar dat is enkel maar omdat men hier graag het beste willen voor de vele dierentuinen en haar bewoners. Laaf hier dus werkelijk je dorst naar weetjes over dierentuinen.

Lees hieronder snel even met ons mee, of praat na een eenvoudige registratie gewoon met ons mee.

Laafsekikkers.be/forum

Klik hier om echtstreeks mee te lezen op het Laafsekikkers forum?

Update Cookie voorkeuren