Logo kikkerlaafse kikkers

Laafsekikkers dierentuin-nieuws

voorwaarden

Uiteraard gaan ook de Laafsekikkers mee met hun tijd. Niets voor niets dat het forum op geregelde tijdstippen een update ondergaat, waarbij we ook om ons heenkijken. Daarom is het laatste dierentuinnieuws niet alleen op ons dierentuinforum terug te vinden, maar ook op onze eigenste Laafsekikkers-facebook pagina.

Het forum was reeds hét sociale medium bij uitstek voor dierentuinnieuws, doch is een facebookpagina door de alom aanwezigheid van het medium onontbeerlijk geworden in onze communicatie naar jullie. Langse deze weg delen we niet enkel dierentuinnieuws met jullie, maar ook de laatste update's omtrent de Laafsekikkers. Eventuele meldingen over storingen kunnen we langs deze weg ook snel tot bij jullie krijgen!

Je merkt het al, via deze manier zijn de Laafsekikkers nooit meer ver weg, en steeds in je buurt. Door onze pagina eenvoudigweg "leuk" te vinden, blijf je automatisch op de hoogte van het laatste nieuws over de Laafsekikkers, en eveneens het laatste nieuws uit de dierentuinwereld.

Tot op het forum, of op facebook.com/laafsekikkers?

Onze facebook-nieuwspagina op gehele schermhoogte? Klik dan hier!

Update Cookie voorkeuren