Logo kikkerlaafse kikkers

Laafsekikkers Colofon

contact Heeft u inhoudelijke of technische problemen ondervonden tijdens uw bezoek? Heeft u vragen over ons, of voor ons? Heeft u opmerkingen of tips voor ons? Contacteer ons dat steeds vrijvblijvend op het onderstaande emailadres.

Mail de Laafsekikkers

Onze spreekwoordelijke deur staat immers altijd open, want de Laafsekikkers is niet enkel een iniatief voor dierentuinliefhebbers, maar ook 'door' dierentuinliefhebbers. Dankzij onder meer uw bezoek aan deze website en het forum konden we uitgroeien naar het platform dat we nu zijn. Maar zonder uw verdere feedback kunnen wij niet verder uitgroeien.

Het platform achter de 'Laafsekikkers' is echter een persoonlijk iniatief met beperkte middelen. Desondanks werken de medewerkers achter laafsekikkers met passie aan dit project. Maar dat wil ook zeggen dat dit hobby-project niet hun enigste dagtaak is, waardoor onze administratie niet altijd 7 dagen op 7 & 24 op 24u paraat kan zijn. Losstaand van onze dagelijkse bezigheden, genieten we tussendoor ook zelf van onze vele dierentuinbezoekjes. Daarom hebt u er wellicht ook begrip voor dat we niet altijd direct kunnen antwoorden op uw vragen. Toch proberen we toch steeds zo snel en professioneel mogelijk te antwoorden.

Alvast bedankt voor uw feedback. Tot zo(o)?

Lees ook onze disclaimer na bij het gebruik van de website.


Linkpartners & tips


Brebart.be, Reis virtueel mee met een doorwinterd dierentuinfan.
Giant Panda Global, Dé website over reuzenpanda's
Zoo.be/ Parkworld.be, Website over Pret- en Dierenparken
Diamond Themepark Awards, Dé 'oscars' voor Pret- & Dierenparken

Duitse collega's
Zoo-infos, Overzicht van Duitse, Franse en Zwitserse dierentuinen.
ZooTierliste, Overzicht van de dierentuindieren.
Zoofreunde, Forum door Zoovrienden.

Franse collega's
ActuZoo,Website & Dierentuinforum
Zoonaute, Website & Dierentuinforum

Engelse collega's
ZooChat, Internationaal dierentuinforum

Lees er meer over