Welkom bij Laafsekikkers! (Welkom gasten)

Welkom bij de Laafsekikkers, ontdek hier meer over de werking van het forum. Of lees je in in ons verhaal. Tot zo(o)?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Laafsekikker
Fictieve account
Fictieve account
Berichten: 3930
Lid geworden op: 11 nov 2010, 22:22
Favoriete dierentuin: Elke dierentuin
Locatie: Het forum
Contacteer:

Welkom bij Laafsekikkers! (Welkom gasten)

Bericht door Laafsekikker »

Welkom bij de Laafsekikkers, welkom bij het forum!
welkom bij het grootste openbare Nederlandstalige dierentuinforum!
Afbeelding

De Laafsekikkers is een niet-commercieel initiatief welke in 2006 ontstaan is rondom de dierentuinwereld. Wij bieden een forumgemeenschap aan welke dierentuinliefhebbers van (onder andere) België en Nederland samenbrengt. Een intuïtief en gebruiksvriendelijk PHPbb forum wat er voor zorgt dat al deze liefhebbers hun passie over dierentuinen met elkaar kunnen delen in een open en vriendschappelijke sfeer.

De Laafsekikkers is niet alleen een dierentuinforum voor dieren(tuin)liefhebbers, maar is vooral een dierentuinforum door dieren(tuin)liefhebbers. Zonder al onze leden hadden we dit immers nooit kunnen verwezenlijken. Occasionele dierentuinliefhebbers zijn uiteraard meer dan welkom binnen onze forumgemeenschap, doch zijn velen van onze geregistreerde leden meer dan enkel maar occasionele dierentuinbezoekers, het zijn vaak doorgewinterde dierentuinliefhebbers welke soms zelfs meerdere dierentuinabonnementen op zak hebben. Hun soms unieke ervaringen en meningen zijn daarom niet zomaar de minste. Wat tevens aanleiding geeft toch op een totaal andere manier waarop een dierentuin kan bekeken worden.

Daarom bekijken we hier bij de Laafsekikkers de dierentuinen ook eens op een andere manier. We kijken verder dan het recreatieve karakter van de meeste dierentuinen, en nemen alles onder onze soms kritische loep. Nieuwe verblijven, uitbreidingsplannen, natuurbehoud en zelfs wetenschappelijk onderzoek. Alles wordt onderworpen aan onze vaak lovende, maar ook soms kritische blikken. Desondanks de soms zware kritische blikken van onze leden, houden we allemaal gepassioneerd van de dierentuin(wereld). De taloze kritieken vallen soms hard, maar dat is enkel maar omdat men hier graag het beste willen voor de vele dierentuinen en haar bewoners. Laaf hier dus werkelijk je dorst naar weetjes over dierentuinen.

De Laafsekikkers bieden een forum dat toegankelijk is voor alle dierentuinliefhebbers, zowel jong als oud. We nodigen u uit om eens een kijkje te nemen op het forum, en laten u met plezier deelnemen (na een vrijblijvende registratie) aan deze diverse discussies op het forum! :vriendjes:

Voor de geregistreerde leden biedt het forum hierboven nog enkele exclusieve zaken:

 • Laafsekikkers, dierentuinnieuws(archief):
  Het dierentuinarchief, met al het nieuws van de afgelopen jaren (vanaf 2010)
 • Laafsekikkers, archief:
  Al de informatie van het oude forum (nieuwsberichten en discussies, van 2007 tot 2010)
  (voorlopig inactief voor leden)
 • Laafsekikkers, off-topic:
  Het Off-topic subforum, hier kan je vrijwel alles bespreken wat binnen de forumregels past.
 • Laafsekikkers op reis :
  Hier kan je reisverslagen van en voor de Laafsekikkers, korte fotoseries van de dierentuinen en LK-forummeetings terugvinden.
(Français) Laafsekikkers.be est un forum/communauté non-commercial par et pour des fanatiques des arcs/jardin zoologiques. Le focus de ce forum (crée en 2006) est axé sur le partage de nouvelles, faits et images des zoos (principalement les zoo de Belgique et des Pays-Bas). Les discussions sur le forum ce font en néerlandais.
(English) Laafsekikkers.be is a non-commericial forum-community by and for zoo-fanatics. The focus of this community (which started in 2006), is sharing news/ facts and pictures of zoos. The main focus lays within the zoos of Belgium and the Netherlands. The discussions on the forum are held in "Dutch".

Gebruikersavatar
Laafsekikker
Fictieve account
Fictieve account
Berichten: 3930
Lid geworden op: 11 nov 2010, 22:22
Favoriete dierentuin: Elke dierentuin
Locatie: Het forum
Contacteer:

Re: Welkom bij Laafsekikkers, welkom gasten van Laafsekikker

Bericht door Laafsekikker »

Kwam je vanochtend problemen tegen bij het inloggen op het Laafsekikkers forum?
En heb je toevallig ook onze GDPR mail gemist of over het hoofd gezien in je mailbox?

Contacteer dan info@laafsekikkers.be om deze mail alsnog te krijgen, en om zo weer toegang tot je tijdelijk gedeactiveerd account te krijgen.
Zonder deze toestemming dienen we immers bepaalde rechten van de accounts weg te nemen, en deze uiteindelijk te verwijderen.

Maar geen paniek, als je reeds posts op je teller had staan bij het Laafsekikkers forum, dat staat je account veilig op je te wachten in onze 'koelkast'.
We zijn reeds met meer dan 100 actieve leden/ lezers op het forum welke hun account wensen te behouden.

Maar ook jij kan daar zeker nog bij! Contacteer ons snel voor meer informatie!

Gebruikersavatar
Laafsekikker
Fictieve account
Fictieve account
Berichten: 3930
Lid geworden op: 11 nov 2010, 22:22
Favoriete dierentuin: Elke dierentuin
Locatie: Het forum
Contacteer:

Re: Welkom bij Laafsekikkers! (Welkom gasten)

Bericht door Laafsekikker »

Vanochtend werden alle aanvragen en oude gegevens waar we geen bevestiging van kregen, conform de GDPR, verwijderd uit onze forum-database.

Mocht u een slapende account gehad hebben op het forum, en konden we u niet bereiken? Dan is uw account nu gearchiveerd zonder enige persoonsgegevens zoals uw emailadres of priveberichten. Wilt u toch u lidmaatschap vernieuwen? Dat kan via een nieuwe account die u zelf vrijblijvend kan aanmaken. Dat kan via ucp.php?mode=register

Plaats reactie